DESPRE NOI

Partener APL Management SRL este o firmă specializată în domeniul administraţiei publice locale, care printr-un pachet complex de instrumente (expertiză,activităţi specifice pentru perfecţionare profesională, evenimente online, prevenţie, informaţii recente, produse şi servicii pentru a.p.l. şi dezbateri în timp real între practicienii fiecărui compartiment din primărie/consiliu judeţean).

Platforma APL poate fi accesată și folosită Gratuit !


Intră pe Platforma APL / www.administratielocala.ro  dedicată aleşilor locali şi angajaţilor din primării, consilii judeţene şi instituţiilor, întreprinderilor și serviciilor publice aflate în coordonarea autorităților locale dând click pe:

Platforma pentru Administraţie Publică Locală reprezintă un set complex de instrumente, metode şi tehnici al managementului modern prin care orientarea către performanţă poate deveni cadrul principal în care se fundamentează şi sunt implementate deciziile, iar apoi se măsoară rezultatele obţinute.

VIZITATORI – persoane fizice/juridice care prin proprie voinţă accesează Plarforma, dar nu se înscrie (loghează) în Platformă, având acces doar la o parte din informații, cuprinse în “Pachetul Vizitatori”.

UTILIZATORI – persoane fizice/jurice care prin proprie voinţă accesează Plarforma şi se înscrie (loghează) în platformă prin comunicarea datelor personale, având acces la toate informațiile din Platformă, cuprinse în „Pachetul Utilizatori”.

Pașii care trebuie parcurși pentru înregistrarea în platformă:

1.Dacă intri pe www.administratielocala.ro și vei avea posibilitatea să vezi doar informațiile cuprinse în „Pachetul Vizitatori”.

2.Pentru a vedea toate informațiile din Platforma APL, trebuie să dați click pe” ACCES UTILIZATORI” sau pe butonul „ÎNREGISTRARE” aflat în partea de sus a platformei și în zonele restricționate.

3.După completarea și transmiterea „Formular înregistrare Utilizator”, un operator al Platformei APL va verifica datele primite și vă va trimite numele de utilizator si parola.

4.Introduceți numele de utilizator  și parola  în pagina  deschisă de butonul „CONECTARE”, conectați-vă în Platforma APL și veți primi mesajul „Bine ați venit”.

În cazul folosirii în Platforma APL, de către cei care o accesează şi o folosesc, a unor cuvinte sau expresii care pot degrada onoarea și demnitatea unei persoane sau care exprimă nerespectarea normelor morale și etice în societate, administratorii platformei vor elimina acele postăti şi vor bloca accesul acestor persoane la Platformă, în cel mai scut timp de la luarea la cunoştinţe despre acestea.