PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Disponibil pentru primele 3 domenii

Formular pentru scrierea și transmiterea online a întrebărilor pentru
RAFTUL CU SPEȚE

➢ Persoanele interesate să utilizeze secțiunea ”Raftul cu spețe” pot transmite întrebări despre administrația publică locală, de maxim 350 de caractere, inclusiv spațiile dintre cuvinte. Platforma APL va răspunde doar la întrebări care respectă toate cerințele platformei.
➢ Precizăm că Platforma APL va publica prin ”Raftul cu spețe” doar întrebările pentru care se va formula o opinie, însoțite de opiniile formulate, fără să fie făcută publică identitatea persoanei care a pus întrebarea.
➢ Pentru a putea beneficia de opinii promte, corecte și ușor de înțeles, vă rugăm să nu ne trimiteți un număr prea mare de întrebări, gâdindu-vă la colegii care vor așteapta și ei răspunsuri la întrebările lor.

Vă rugăm să țineți cont de precizările naostre din toate paginile secțiunii "Raftul cu spețe" !

Formular pentru scrierea și transmiterea a întrebărilor pentru "RAFTUL CU SPEȚE"

După completarea și transmiterea formularului, un operator al Platformei APL va prelua și prelucra informațiile transmise. În cel mai scurt timp posibil, vom afișa întrebarea transmisă, însoțită de opinia formulată de experții noștri, într-unul din "Domeniile de interes", ale Raftului cu spețe, corespunzător conținutului întrebării.
Vă mulţumim!