PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Gorj: Consiliul Judeţean alocă peste 1 milion de lei pentru activităţile nonprofit de interes general

Consiliul Judeţean (CJ) Gorj a anunţat, joi, că va aloca, în acest an, suma de peste 1 milion de lei pentru activităţile nonprofit de interes general din cinci domenii.

Potrivit unei informări a CJ Gorj transmisă AGERPRES, instituţia a lansat în dezbatere publică Ghidul solicitantului privind regimul finanţărilor nerambursabile din fondurile bugetului judeţului alocate pentru activităţi nonprofit de interes general pentru anul 2024.

Suma totală prevăzută pentru cele cinci domenii pentru care pot fi accesate finanţări nerambursabile este de 1.050.000 de lei.

„În conformitate cu prevederile Legii 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile pentru activităţi nonprofit de interes general cu modificările şi completările ulterioare, pentru anul 2024, în calitate de autoritate finanţatoare privind activităţi de interes public judeţean, Consiliul Judeţean Gorj alocă fonduri din bugetul judeţului pentru domeniile sport, mediu, educaţie civică şi antreprenorială, turism şi social. Mai multe informaţii, Ghidul integral şi anexele aferente se regăsesc pe site-ul Consiliului Judeţean Gorj www.cjgorj.ro, la secţiunea Dezbateri publice”, a precizat sursa citată. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE