PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Opinii Experți

Stații de autobuz inteligente: redefinirea experienței navetiștilor

Exe Green Holding apare ca un far al inovației și progresului, transformând localitățile din toată țara. De la bănci inteligente și stații de autobuz până la stâlpi de iluminat alimentați cu energie solară și stații de încărcare pentru vehicule electrice, Exe Green Holding revoluționează mediile noastre urbane în conformitate cu prevederile Ghidului specific privind regulile și condițiile aplicabile finanțării din fondurile europene.

Naveta zilnică tocmai a devenit mai inteligentă, datorită stațiilor de autobuz inovatoare ale Exe Green Holding. Statia de autobuz EXE impresioneaza prin inovatie si tehnologie, avand un modul fotovoltaic pentru alimentare, porturi incarcare USB, incarcare wireless, WIFI Router, panouri publicitare, display LCD, cos de gunoi incorporate si sistem de supraveghere video din otel si sticla, toate imbinate creativ pe o structura din otel.

Stâlpi de iluminat cu panouri solare: iluminarea drumului către un viitor mai verde

Iluminând străzile noastre în timp ce valorifică puterea soarelui, stâlpii de lumină ai Exe Green Holding cu panouri solare integrate sunt o dovadă a durabilității. Prin utilizarea energiei regenerabile, acești stâlpi reduc amprenta de carbon a orașelor noastre, asigurând în același timp străzi și căi bine iluminate, sporind siguranța pentru toți.

Stații de încărcare pentru autoturisme, microbuze si autobuze: Conducerea către durabilitate

Pe măsură ce vehiculele electrice (EV) devin din ce în ce mai populare, nevoia unei infrastructuri convenabile de încărcare crește. Exe Green Holding abordează această provocare cu stațiile lor de încărcare pentru autoturisme, microbuze si autobuze electrice plasate strategic în orașe. Aceste stații sprijină tranziția către un transport mai curat, reducând emisiile și promovând un viitor mai ecologic.

Beneficiile mobilierului urban inteligent de la Exe Green Holding

Pe măsură ce Exe Green Holding continuă să fie pionier în integrarea tehnologiei și sustenabilității în peisajele noastre urbane, este clar că instalațiile lor inteligente de mobilier urban nu sunt doar despre îmbunătățirea orașelor, ci sunt despre modelarea viitorului. Prin angajamentul lor față de inovare, durabilitate și crearea de comunități vibrante, Exe Green Holding stabilește standardul pentru orașele de mâine, unde tehnologia și gestionarea mediului coexistă armonios.

Sisteme fotovoltaice

EXE GREEN HOLDING furnizează servicii profesionale de proiectare, execuție și întreținere (mentenanță), având în componența echipei personal calificat în montajul și punerea în functiune a panourilor fotovoltaice, oferind soluții de energie personalizate pentru instalațiile de mari și mici dimensiuni cu o gamă completă de produse și accesorii de înaltă calitate.

Sisteme supraveghere CCTV

Pentru monitorizarea localităților soluțiile propuse cuprind în arhitectura de sistem camera de supraveghere de ultima generație, structură de server-client, sistem de dispecerat de monitorizare și management.

Sistemul de camere video de supraveghere reprezintă ansamblul total de echipamente, instalate in teren, care vizează instalarea unor sisteme profesionale de supraveghere video urbana, echipamente adiționale de tip smart city, aplicatiile software necesare precum si integrarea lor in dispeceratul functional la nivelul localitatii.

Camerele video vor fi montate în exterior, în zonele în care se face supravegherea. Zonele supravegheate vor fi marcate de către furnizor cu panouri de informare, conform legii.

Sistemul de supraveghere video va contine furnizare si montaj echipamente, furnizare licente software, servicii de integrare in sistemele existente, executie lucrări

ALTE OPINII ALE EXPERȚILOR:

Iluminat Arhitectural

Iluminatul arhitectural este o artă care folosește lumina pentru a crea o atmosferă și o emoție specifică într-un spațiu. Poate fi folosit pentru a evidenția caracteristicile arhitecturale, pentru a crea o atmosferă intimă sau pentru a lumina un spațiu public.