PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Sector 6: Licitaţie pentru treceri de pietoni supraînălţate şi semnalizare rutieră; valoare de până la 25 de milioane de lei

Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 anunţă pe SEAP licitaţie pentru execuţia de treceri pentru pietoni şi intersecţii supraînălţate, precum şi pentru semnalizarea rutieră orizontală şi verticală aferentă acestora.

Valoarea totală estimată a contractului este cuprinsă între 12.460.469 – 25.066.738 lei.

Licitaţia se desfăşoară prin procedură simplificată, iar unicul criteriu de atribuire îl reprezintă preţul cel mai scăzut.

Totodată, ofertanţii trebuie să facă dovada că în ultimii cinci ani au dus la bun sfârşit lucrări de execuţie de treceri pentru pietoni şi semnalizarea rutieră orizontală şi verticală aferentă acestora la nivelul a minim un contract şi maxim trei contracte, în valoare cumulata de minim 1.500.000 lei fără TVA.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 26 octombrie.

Şi Administraţia Domeniului Public Sector 2 a anunţat o licitaţie pentru reamenajarea Parcului Plumbuita I, valoarea estimată a contractului fiind de 29.675.310 lei.

Tot în această săptămână au fost anunţate şi licitaţii pentru reamenajarea Parcului Plumbuita II şi a Insulei Plumbuita, la o valoare estimată de 25.735.184 lei şi, respectiv, 756.9987 lei. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE