PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Sector 3: Aplicaţia mobilă pentru parcările de reşedinţă permite verificarea autorizaţiilor de parcare

Aplicaţia mobilă pentru parcările de reşedinţă din Sectorul 3 permite verificarea autorizaţiilor de parcare şi sesizarea Poliţiei Locale în caz de nereguli, a anunţat edilul Robert Negoiţă.

El a scris, marţi, pe Facebook, că din aplicaţia mobilă cetăţenii pot să verifice şi autorizaţiile de parcare, într-o secţiune creată în acest sens. Potrivit edilului Sectorului 3, cu o poză în care să se vadă numărul de înmatriculare a maşinii pentru care cetăţenii vor să facă verificarea aceştia pot să afla dacă există autorizaţie emisă pentru parcare de reşedinţă, dacă este efectuată plata pe oră sau prin abonament de zi, lunar sau anual, pentru locurile nenominale şi pot reclama la Poliţia Locală Sector 3, dacă este o problemă.

El a amintit că aplicaţia se poate descărca pe orice dispozitiv din Magazin Play pentru Android sau App Store pentru iPhone şi scuteşte cetăţenii de drumuri şi cozi, deoarece prin intermediul acesteia pot face sesizări, accesa serviciile electronice şi urmări informaţiile referitoare la activitatea Primăriei Sectorului 3. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE