PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Vrancea: Bazinul de înot didactic din Focşani, omologat de Ministerul Sportului

Bazinul de înot didactic din Focşani a fost omologat de Ministerul Sportului, devenind astfel cea de-a 13-a bază sportivă omologată la nivel naţional, a informat Consiliul Judeţean (CJ) Vrancea.

„Aflat în proprietatea şi administrarea CJ Vrancea, bazinul de înot didactic din Focşani a fost înscris în registrul bazelor sportive pentru polo, fiind cea de-a 13-a bază sportivă omologată la nivel naţional. Astfel, bazinul va putea organiza şi găzdui competiţii naţionale şi internaţionale de polo, sub egida Federaţiei Române de Polo sau a Ligii Europene de Nataţie”, au transmis reprezentanţii CJ Vrancea.

Bazinul de înot de la Focşani a fost inaugurat în 2018. Investiţia totală pentru ridicarea acestuia a fost de circa 35 de milioane de lei.

Baza sportivă constă într-un bazin competiţional de 832 de metri pătraţi şi o adâncime de 2,3 metri şi un bazin de antrenament de 312 metri pătraţi şi o adâncime cuprinsă între 1,2 şi 1,6 metri. De asemenea, baza sportivă mai cuprinde vestiare, cabine de duş şi o tribună cu 400 de locuri. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE