PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Municipalitatea a atribuit contractele pentru reabilitarea a şase loturi de linii de tramvai

Municipalitatea a atribuit contractele pentru lucrările de reabilitare a şase loturi de linii de tramvai dintre cele unsprezece pentru care a primit oferte, a anunţat edilul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

El a scris, vineri, pe Facebook, că în perioada următoare vor intra în modernizare liniile tramvaielor 23 şi 27 de pe bulevardul Mărăşeşti, între Dimitrie Cantemir şi strada 11 Iunie, linia tramvaiului 36 de pe bulevardul Chişinău, liniile tramvaielor 36 şi 40 pe bulevardul Basarabia (de la intersecţia cu bulevardul 1 Decembrie 1918 până la capăt terminal Republica), liniile 16 şi 36 pe bulevardul Pompeiu – Petricani – Lacul Tei – strada Reînvierii şi strada Turmelor, liniile 44, 45 Gheorghe Duca – strada Alexandru Ioan Cuza – Calea Griviţei – bulevardul Dinicu Golescu, liniile 14 şi 36 bulevardul Gării Obor – Ferdinand I – şoseaua Pantelimon – Baicului.

Nicuşor Dan a menţionat că alte cinci loturi sunt în faza de evaluare a ofertelor. Potrivit edilului general al Capitalei, pentru celelalte patru loturi pentru care nu s-au depus oferte, Municipalitatea este în procedură de reluare a licitaţiei. El a adăugat că, în total, Municipalitatea va reabilita 50 de kilometri de linie de tramvai. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE