PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Cluj: CJ sprijină cu 348.000 de lei Spitalul din Huedin

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj a aprobat, în cadrul şedinţei ordinare de joi, alocarea din fondul de rezervă a sumei de 348.000 de lei către Primăria oraşului Huedin, pentru investiţii la spitalul din localitate.

„Banii vor fi utilizaţi pentru realizarea unor investiţii pentru Spitalul Orăşenesc Huedin. Astfel, din resursele financiare alocate de forul administrativ judeţean suma de 150.000 de lei va fi utilizată pentru achiziţionarea unui transformator electric iar suma de 198.000 de lei este destinată acoperirii cheltuielilor de relocare a unui aparat de radiologie din locaţia existentă în Ambulatoriul de radiologie, un spaţiu nou amenajat”, se arată într-o informare a CJ Cluj.

Potrivit sursei citate, această investiţie este extrem de necesară pentru finalizarea a două proiecte cu finanţare nerambursabilă care vizează instituţia spitalicească din Huedin, precum şi pentru a asigura funcţionarea optimă a aparaturii achiziţionate din fonduri europene şi derularea activităţii unităţii sanitare în condiţii de maximă siguranţă.

„Continuăm să sprijinim şi să susţinem financiar spitalele clujene, astfel încât cetăţenii să beneficieze de servicii medicale de înaltă calitate, cât mai aproape de casă. Investiţiile în infrastructura spitalicească rămân prioritatea noastră”, declară preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE