PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Veştea: Până în prezent, au fost semnate contracte de peste 22 miliarde de lei prin Programul „Anghel Saligny”

Ministrul Adrian-Ioan Veştea a semnat, miercuri, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, 30 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, în valoare totală de 312.971.412,51 de lei.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate până în prezent în cadrul Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” se ridică la 1.984, în valoare totală de 22.112.971.412,51 de lei, a precizat Veştea, într-un comunicat de presă.

Contractele semnate miercuri împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor prevăd modernizarea străzilor şi a drumurilor de interes local, înfiinţarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă şi a reţelelor de canalizare menajeră, construirea unor poduri, precum şi refacerea trotuarelor, a parcărilor şi a spaţiilor verzi.

„Prin astfel de proiecte, ne implicăm în modernizarea şi dezvoltarea comunităţilor din întreaga ţară şi mă angajez să colaborez în continuare cu toate autorităţile locale, atât pentru proiectele aflate în desfăşurare, cât şi pentru noi iniţiative care să vină în sprijinul oamenilor”, a precizat ministrul Dezvoltării. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE