PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Maramureş: Capital majorat cu 2 milioane de lei la societatea care administrează parcurile industriale din judeţ

Capitalul social al SC Parcuri Industriale Maramureş SA, care va gestiona activitatea celor patru parcuri industriale din judeţ, a fost majorat cu 2 milioane de lei, a informat, marţi, serviciul de comunicare al Consiliului Judeţean (CJ).

Conform aceleiaşi surse, consilierii judeţeni au aprobat majorarea de capital cu 2 milioane de lei, suma reprezentând un număr de 4.000 de acţiuni, la o valoare nominală de 500 de lei. Acţionarul unic al societăţii este CJ Maramureş, care a contribuit la majorarea capitalului social.

Cele patru parcuri industriale vor funcţiona în localităţile Baia Sprie, Şomcuta Mare, Fărcaşa şi Târgu Lăpuş.

Cel mai mare parc industrial, întins pe 21 de hectare cu posibilitate de extindere până la 50 de hectare, se va construi la periferia fostului oraş minier Baia Sprie. De asemenea, parcul industrial din comuna Fărcaşa va avea 20 de hectare, cel din Şomcuta Mare 11 hectare şi cel din oraşul Târgu Lăpuş, 10 hectare.

Toate parcurile industriale vor fi conectate la utilităţi publice, gaz metan, electricitate, apă potabilă şi industrială, canalizare, iluminat stradal şi internet de mare viteză. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE