PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

PMB: A fost lansată licitaţia pentru semaforizarea a 21 de intersecţii intens circulate din Capitală

Primăria Capitalei anunţă că a fost lansată în SEAP procedura pentru semaforizarea a 21 de intersecţii intens circulate din Capitală.

„Administraţia Străzilor Bucureşti achiziţionează servicii pentru lucrări de semaforizare a intersecţiilor şi trecerilor pentru pietoni aferente în zone precum Bd. Iuliu Maniu, Calea Dorobanţilor, Şoseaua Mihai Bravu, Drumul Taberei, Bd. 1 Mai. Valoarea totală estimată a investiţiei este de 13.068.296,6 lei fără TVA, iar termenul limită până la care operatorii economici interesaţi pot depune oferte este 4 august 2023”, a informat, joi, PMB.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară reprezintă 40%, experienţa profesională a specialiştilor 25%, organizarea şi metodologia 20%, iar perioada de garanţie a lucrărilor 15%.

Contractul este împărţit în două loturi: lucrări de semaforizare pentru intersecţiile şi trecerile de pietoni din Sectorul 6 (6 milioane de lei) şi pentru sectoarele 1, 2, 3 şi 4 (7 milioane de lei).

Anunţul din SEAP poate fi consultat accesând următorul link: https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/simplified-notice/v2/view/100188792. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE