PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Primăria Sector 3: 80 de de sancţiuni contravenţionale aplicate, în ultima săptămână, de Poliţia Locală

Un număr de 80 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate, în ultima săptămână, de Poliţia Locală Sector 3.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 3, în ultima săptămână acţiunile efectivelor operative din cadrul Direcţiei Ordine Publică şi Control au continuat pe linia respectării normelor de salubrizare şi igienizare, precum şi a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

„Un număr de 52 de sancţiuni în valoare de 12.700 de lei au fost aplicate în conformitate cu HCGMB 120/2010, privind Normele de salubrizare şi igienizare ale municipiului Bucureşti. De asemenea, alte 28 de sancţiuni în valoare de 8.600 de lei au fost aplicate conform prevederilor Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, se precizează în comunicat.

S-a verificat modul de păstrare a curăţeniei pe domeniul public de către posesorii de animale de companie care îşi plimbă patrupedele pe străzi, alei sau locuri special amenajate, de către alte persoane fizice care frecventează parcurile, miniparcurile şi locurile de joacă, dar şi de către agenţii economici la punctele de lucru unde consumul de băuturi alcoolice, seminţe sau alte produse alimentare dau un aspect neplăcut Sectorului 3, arată sursa citată. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE