PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Dolj: Pagubele produse în 11 localităţi din judeţ de inundaţiile din iunie se ridică la 747.500 lei

Valoarea pagubelor produse în gospodăriile a 160 de familii din 11 localităţi din judeţul Dolj în urma inundaţiilor din luna iunie se ridică la 747.500 lei, potrivit centralizării realizate de Instituţia Prefectului.

„747.500 lei este valoarea despăgubirilor centralizate de Instituţia Prefectului Dolj pentru pagubele produse în judeţ, în urma inundaţiilor din luna iunie”, au informat, luni, reprezentanţii Prefecturii Dolj.

Conform sursei citate, suma solicitată este destinată exclusiv familiilor ale căror gospodarii au fost afectate de ploile abundente, iar sumele au fost alocate în urma unor verificări în teren efectuate de comisii de specialişti, care au analizat gradul de afectare a fiecărei locuinţe în parte.

De fondurile respective vor beneficia 160 de familii din 11 localităţi din judeţ, iar primarii au semnat, luni, alături de reprezentanţii Prefecturii Dolj şi ai AJPIS Dolj, actele pentru demararea procedurilor de plată. Documentele pentru efectuarea plăţilor au fost înaintate tot luni către Ministerul Muncii de către Instituţia Prefectului Dolj.

De menţionat că Prefectura Dolj se află încă în procedura de centralizare a pagubelor produse în câmp, la terenurile agricole, culturi, solarii. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE