PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Covasna: 20 de locuri disponibile în cadrul programului de internship lansat de Primăria Sfântu Gheorghe

Primăria Sfântu Gheorghe organizează şi în acest an un program de internship, oferind 20 de locuri tinerilor care doresc să facă practică în cadrul instituţiei.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, vor fi organizate două stagii de practică, în perioada 18 iulie – 11 august, respectiv 16 august – 15 septembrie, iar înscrierile se pot face până în data de 7 iulie.

„În perioada 26 iunie – 7 iulie, tinerii care studiază în prezent la facultate sau au absolvit recent studiile universitare pot aplica pentru programul de internship al Primăriei Sfântu Gheorghe. Scopul programului este de a le oferi stagiarilor o mai bună înţelegere a funcţionării municipalităţii şi de a le permite acestora să utilizeze în mod corespunzător cunoştinţele dobândite. La fel ca în anul precedent, programul se va desfăşura în două sesiuni de câte o lună fiecare”, se arată într-un comunicat de presă, postat pe pagina de internet a Primăriei.

Tinerii selectaţi vor face practică la cabinetele celor doi viceprimari, precum şi în cadrul altor birouri din cadrul Primăriei şi la mai multe instituţii subordonate acesteia.

Cei interesaţi trebuie să trimită CV-ul, copia cărţii de identitate, adeverinţa care să ateste statutul de student sau adeverinţa de studii până pe data de 7 iulie pe adresa kata.dobai@sepsi.ro şi să completeze formularul disponibil pe pagina de internet a Primăriei.

„Între 11 şi 14 iulie, candidaţii vor susţine un interviu, pentru ca organizatorii programului să poate alege biroul sau instituţia subordonată în care stagiarii îşi vor desfăşura internshipul, în funcţie de studiile şi interesele lor. În acest an, un total de 20 de tineri vor putea participa la programul de internship (…). În 2021, un număr de 14 tineri au participat la acest program al Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe, iar în 2022 au fost 15 participanţi”, se mai arată în comunicat. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE