PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Adrian-Ioan Veştea: Trebuie să accelerăm implementarea investiţiilor finanţate de MDLPA

Ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan Veştea, s-a întâlnit, miercuri, cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, cu care a discutat despre continuarea finanţării investiţiilor pe care MDLPA le implementează în vederea modernizării tuturor localităţilor din ţară.

Ţinând cont de faptul că MDLPA are în subordine sau sub autoritate şapte instituţii care derulează asemenea programe de investiţii s-a analizat stadiul impactului bugetar, pe capitole.

„Întrucât Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei finanţează proiecte de dezvoltare locală şi colaborează îndeaproape cu autorităţile publice locale beneficiare, acestea, precum şi agenţii economici şi celelalte entităţi care contribuie la implementarea investiţiilor au nevoie de predictibilitate şi continuitate în finanţare. Aşadar, nimic din ceea ce am început nu trebuie să aibă sincope; dimpotrivă, trebuie să accelerăm implementarea, mai ales că ne aflăm în plin sezon cald, care este propice lucrărilor de construcţii”, a precizat ministrul Veştea, potrivit unui comunicat de presă al MDLPA. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE