PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Adrian-Ioan Veştea: Peste 823 de milioane de lei vor finanţa 74 de proiecte din 33 de judeţe

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Adrian-Ioan Veştea, a semnat 74 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, în valoare totală de 823.227.040,71 de lei.

Contractele semnate vizează localităţi din 33 de judeţe şi contribuie la modernizarea străzilor şi a drumurilor de interes local, înfiinţarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă şi a reţelelor de canalizare şi de evacuarea apelor pluviale, precum şi construirea unor poduri.

„Satele şi micile oraşe, comunităţile care sunt în dificultate şi cărora le este imposibil să-şi finanţeze singure obiectivele importante de infrastructură sunt în fiecare zi pe agenda şi în preocupările mele, astfel încât nicio comunitate din România să nu fie neglijată”, a subliniat ministrul Veştea, potrivit unui comunicat de presă.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate în cadrul Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” se ridică la 1.520, în valoare totală de 16.896.781.023,39 de lei. AGERPRE

ALTE ȘTIRI RECENTE