PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Vaslui: Primăria municipiului reşedinţă a recepţionat lucrările la o creşă construită cu fonduri europene

Primăria municipiului Vaslui a recepţionat, vineri, lucrările la Creşa 13 Decembrie, a cărei construcţie, în valoare de peste 7 milioane de lei, a fost finanţată prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării urbane durabile”.

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, proiectul vine în sprijinul zecilor de părinţi din municipiul Vaslui care vor avea posibilitatea să-şi înscrie copiii la o creşă modernă.

„Am supravegheat lucrările la acest obiectiv, încă de la prima etapă, până la ceea ce se poate vedea astăzi, o creşă modern construită şi dotată după standarde europene, cu o capacitate de 72 de locuri pentru preşcolari. Este un obiectiv de care municipiul nostru avea nevoie. 72 de copii se vor bucura de această nouă clădire, contrucţia creşei urmând să mai regleze din deficitul pe care îl aveam pe această zonă. Mulţumesc echipei de implementare a proiectului şi constructorului care şi-a asumat lucrările şi le-a finalizat în timp util, astfel încât începând cu anul şcolar 2023 – 2024 să putem da spaţiul în folosinţă”, a declarat viceprimarul municipiului Vaslui, Lucian Branişte.

Valoarea proiectului este de peste 7 milioane de lei. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE