PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Primăria Capitalei a încheiat un protocol cu judeţele limitrofe pentru informaţii în vederea realizării noului PUG

Edilul general Nicuşor Dan anunţă că Primăria Capitalei a încheiat protocoale de colaborare cu judeţele Ilfov, Dâmboviţa şi Ialomiţa, care vor pune la dispoziţie date privind dezvoltarea urbană, utile în realizarea noului Plan Urbanistic General (PUG).

„Am încheiat protocoale de colaborare cu judeţele Ilfov, Dâmboviţa şi Ialomiţa, prin intermediul cărora ni se vor pune la dispoziţie date la zi privind dezvoltarea urbană, care ne vor fi de un real folos în realizarea Planului Urbanistic General (PUG). Bucureştiul este un pol de influenţă, iar o mare parte a populaţiei din aceste judeţe lucrează în Capitală. Pentru realizarea PUG, care va pune ordine în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea urbană a oraşului, avem nevoie de date corecte, care să reflecte realitatea din teren, motiv pentru care dorim încheierea protocoalelor cu toate judeţele limitrofe”, scrie Nicuşor Dan, pe Facebook.

Cooperarea interinstituţională ajută Municipalitatea să parcurgă „rapid” toţi paşii necesari pentru finalizarea cât mai rapidă a PUG, menţionează primarul general. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE