PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Primăria Sectorului 5 lansează proiectul ‘Doar producători locali în Piaţa Ferentari’

Primăria Sectorului 5 a anunţat, marţi, că a lansat proiectul „Doar producători locali în Piaţa Ferentari” prin care doreşte dezvoltarea unor lanţuri scurte de aprovizionare de la fermier direct la cumpărător, fără intermediari.

Primăria Sectorului 5 a transmis, într-un mesaj postat pe Facebook, că, începând de luni, prin Administraţia Pieţelor, sprijină producătorii români, mici şi mijlocii, din domeniul agriculturii prin reducerea la jumătate a taxei de închiriere pe o perioadă de 6 luni de la data semnării contractului, posibilitatea de a vinde în condiţii de maximă igienă şi siguranţă şi scutirea de la plata utilităţilor.

„Ne dorim dezvoltarea unor lanţuri scurte de aprovizionare, de la fermier direct la cumpărător, fără intermediari. Punem la dispoziţia agricultorilor peste 100 de spaţii de închiriere, cu toate utilităţile de care aceştia au nevoie. Ne dorim ca toţi locuitorii Sectorului 5 să cumpere produse proaspete şi sănătoase la preţul corect de la producători din ţara noastră”, a afirmat Oleg Burlacu, viceprimar al Sectorului 5.

Primăria îi invită pe toţi cei interesaţi să solicite mai multe informaţii la adresa de e-mail: producator@administratiapietelor5.ro sau la numărul de telefon: 0722.358.120. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE