PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Primarul Brăilei: A fost semnat contractul de finanţare pentru modernizarea a 52 de străzi din Chercea şi Catanga

Primarul Brăilei, Marian Dragomir, a anunţat că a fost semnat un contract de finanţare între Ministerul Dezvoltării şi Primăria Brăila, în valoare de 6,2 milioane de euro, care vizează modernizarea a 52 de străzi din municipiu, situate în cartierele Chercea şi Catanga.

„Veşti bune! 6.250.000 euro pentru modernizarea a 52 de străzi din Chercea şi Catanga. A fost semnat contractul de finanţare dintre Ministerul Dezvoltării şi Primăria Brăila, iar lucrările încep în luna iunie din zona Căminului Cultural din Chercea. Astfel, la fel ca în zonele de case ale Cartierelor Buzăului, Radu Negru, Viziru, Călăraşi IV, Chercea (între Şos. Focşani şi Baldovineşti, Decebal şi Magaziilor), Comorofca, Izlaz, Vidin, Pisc şi Brăiliţa, şi aici vom avea spaţii verzi, trotuare şi străzi moderne. Se va monta canalizare şi pe străzile unde nu există”, a scris Dragomir pe pagina sa de Facebook.

Marian Dragomir a mai precizat că proiectele de modernizare a străzilor din Brăila, „care sunt realizate printr-o colaborare excelentă între Primăria Brăila, secretarul de stat Stoica Alexandru de la Ministerul Dezvoltării şi Chiriac Iulian, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, aduc plus valoare comunităţii şi asigură modernizarea cartierelor municipiului Brăila”. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE