PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

CJ Bacău a accesat prin PNI „Anghel Saligny” 30 milioane euro pentru infrastructura rutieră din judeţ

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Bacău, Valentin Ivancea, a anunţat semnarea unui contract în valoare de 18,4 milioane lei, cu finanţare prin Programul Naţional de Investiţii (PNI) „Anghel Saligny”, pentru modernizarea drumului judeţean DJ 207F Holt – Săuceşti.

Valentin Ivancea a subliniat că acest ultim contract de finanţare ridică bilanţul investiţiilor în infrastructura rutieră derulate de CJ Bacău, cu fonduri prin PNI „Anghel Saligny”, la 30 milioane euro.

„Îmbucurător a fost să aflu că, la nivel de judeţ, 50 de primării au semnat contracte de finanţare în valoare de peste 455 milioane lei, semn că s-au mobilizat corespunzător pentru a accesa, cât mai rapid, alocările puse la dispoziţie de Guvern, pentru proiecte care vor dezvolta infrastructura rutieră, de alimentare cu apă şi utilităţi în respectivele comunităţi”, a declarat Valentin Ivancea.

Preşedintele CJ Bacău s-a declarat nemulţumit de faptul că, deşi are la dispoziţie 8 milioane euro pentru repararea conductelor de apă, municipiul Bacău nu a depus niciun proiect în acest sens.

„Ca locuitor al municipiului Bacău, găsesc absolut revoltătoare indiferenţa manifestată de primărie şi de reprezentanţii coaliţiei USR – PNL de la conducerea municipalităţii”, a mai precizat Ivancea. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE