PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Sibiu: Primăria a alocat aproape 800.000 de lei pentru întreţinerea locurilor de joacă din municipiu

Primăria Sibiu este dispusă să cheltuie maxim 796.110 lei, în acest an, pentru întreţinerea şi repararea echipamentelor din toate cele 54 de locuri de joacă din municipiu, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

„Odată cu încălzirea vremii, copii se întorc în cele 54 de locuri de joacă din Sibiu, astfel că Primăria Sibiu continuă să asigure întreţinerea şi repararea acestor echipamente, pentru siguranţa celor mici. În acest scop, Primăria Sibiu a iniţiat o procedură de achiziţie şi a încheiat un contract pentru următoarele 12 luni cu firma câştigătoare, Special Home Services Consulting SRL Sibiu. Valoarea maximă a acestuia este de 796.110 lei, plăţile efective urmând să fie făcute în baza situaţiilor de lucrări efectuate, transmise de prestator şi verificate de inspectorii Primăriei. În baza contractului, firma care se va ocupa de întreţinerea şi repararea locurilor de joacă, prin echipele din teren, va face verificări zilnice la fiecare locaţie în parte. Operatorul menţionat are în sarcină repararea şi întreţinerea tuturor dispozitivelor din locurile de joacă, a celor de fitness incluse în acestea, precum şi a băncilor şi coşurilor de gunoi din aceste zone”, se arată în comunicatul de presă.

Pentru siguranţa celor care utilizează aceste echipamente, în cazul unei defecţiuni, firma are obligaţia să înlăture imediat echipamentul defect sau să împrejmuiască aparatul respectiv, urmând ca în termen de 48 de ore să se efectueze reparaţiile şi să îl repună în funcţiune. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE