PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Primăria Sectorului 6 va începe lucrări pe aproximativ 100 de străzi la sfârşitul lunii

Primăria Sectorului 6 anunţă că, la sfârşitul acestei luni, va începe lucrări de reabilitare a sistemului rutier, a trotuarelor şi amenajare peisagistică pe aproximativ 100 de străzi din trei microzone din cartierele Militari şi Drumul Taberei.

Este vorba despre microzonele 15 – Militari şi 7 şi 9 – Drumul Taberei, iar lucrările vizează reabilitarea şi sistematizarea sistemului rutier, trotuarelor, aleilor, a căilor de acces în bloc, realizarea de reconfigurări care să aducă un plus semnificativ în siguranţa circulaţiei, dar şi în optimizarea sa, accesibilizarea trotuarelor.

De asemenea, se au în vedere realizarea de intersecţii supraînălţate şi treceri de pietoni supra-iluminate, amenajări peisagistice, inclusiv între blocuri – completare cu pământ fertil, plantare de arbori şi arbuşti, însămânţare cu iarbă, plantare flori, se precizează într-o postare pe Facebook a Primăriei Sectorului 6.

Autoritatea locală informează că a reabilitat total microzonele 21, la care lucrările se finalizează în maximum o lună, 5 – lucrările se vor încheia vara aceasta şi 4, unde mai sunt de realizat amenajări peisagistice suplimentare.

În microzonele 2, 8 şi 14 au fost reabilitate parcările „cu probleme” şi au fost reparate drumuri. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE