PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Primăria Sectorului 2 lansează a cincea etapă de înscrieri pentru reabilitarea termică a blocurilor

Primăria Sectorului 2 lansează a cincea etapă de înscrieri pentru reabilitarea termică a blocurilor prin programul local multianual privind creşterea performanţei energetice a acestora.

Potrivit unor informaţii postate, luni, de reprezentanţii autorităţii locale pe site-ul instituţiei, asociaţiile de proprietari din Sectorul 2 care nu au depus până în prezent dosar se pot înscrie în program până pe 30 iunie.

Primăria Sectorului 2 a reamintit că programul local de creştere a performanţei energetice este axat pe lucrări de izolare termică a pereţilor exteriori ai blocului, inclusiv închiderea balcoanelor, de reabilitare termică a sistemului de încălzire şi a celui de furnizare a apei calde.

În acest program de reabilitare termică se pot înscrie doar asociaţiile de proprietari, conform OUG 18/2009 privind creşterea performanţei energetice a blocurilor. Totodată, pot fi reabilitate termic doar blocurile construite după proiecte elaborate până pe 31 decembrie 2005.

Până pe 30 iunie, asociaţiile de proprietari interesate trebuie să transmită Primăriei Sectorului 2 (către Serviciul Relaţii cu Asociaţiile de Proprietari) cererea de înscriere completată, la care să ataşeze şi copiile după cartea de identitate a preşedintelui asociaţiei de proprietari, după încheierea judecătorească de înfiinţare a asociaţiei, după cod fiscal; hotărârea de înscriere în program, adoptată în cadrul Adunării Generale a asociaţiei de proprietari, cu acordul a două treimi din numărul total al proprietarilor din condominiu; contractul de mandat semnat de preşedintele asociaţiei, prin care aceasta mandatează Primăria Sectorului 2 să stabilească măsurile şi acţiunile conform OUG 18/2009; lista proprietarilor din imobil şi destinaţia spaţiilor din clădire; fişa de identificare a asociaţiei/blocului completată.

Toate formularele sunt în format editabil şi se pot descărca de pe site-ul autorităţii locale.

Pentru detalii suplimentare sau clarificări legate de înscrierea în program Serviciul Relaţii cu Asociaţiile de Proprietari poate fi contactat la inf.reabilitare@ps2.ro, respectiv la numerele 021 209 62 57, 021 209 62 84, 021 209 62 87 şi 021 209 62 92. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE