PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Sălaj: Planul Urbanistic General al Zalăului – în transparenţă decizională

Actualizarea Planului Urbanistic General al Municipiului Zalău şi a Regulamentului Local de Urbanism aferent acestuia se află în transparenţă decizională, iar eventualele propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare faţă de proiectul de act normativ propus se pot formula până în data de 23 martie 2023, anunţă administraţia locală.

„Planul Urbanistic General are atât caracter director şi strategic, cât şi caracter de reglementare şi reprezintă principalul instrument de planificare operaţională, constituind baza legală pentru realizarea programelor şi acţiunilor de dezvoltare. Cuprinsul Proiectului de act normativ – în format electronic şi pe suport de hârtie pot fi consultate de persoanele interesate pe site-ul Primăriei municipiului Zalău – adresa www.zalausj.ro – Secţiunea Monitorul Oficial/Transparenţă decizională şi la sediul instituţiei”, precizează, luni, într-o postare pa Facebook, Primăria Zalău.

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare vor fi publicate pe pagina de internet a instituţiei, la linkul www.zalausj.ro – Secţiunea Monitorul Oficial/Transparenţă decizională.

„Pentru cei interesaţi există şi posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociaţie legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituţie publică până la data de 23 martie 2023”, se mai arată în postarea menţionată. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE