PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Noi contracte cu finanţare din PNRR, semnate de Ministerul Dezvoltării pentru infrastructura de transport verde

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a semnat 27 de noi contracte de finanţare, depuse prin componentele C5 – Valul Renovării şi C10 – Fondul Local din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Contractele au fost încheiate între autorităţile publice locale din 14 unităţi administrativ-teritoriale şi Ministerul Dezvoltării şi au o valoare totală de 132.316.823,04 lei, a anunţat luni un comunicat de presă al MDLPA.

Astfel, prin Valul Renovării, au fost semnate 7 contracte, în valoare de 50.339.973,60 de lei, pe care autorităţile locale din 5 localităţi le-au depus pentru renovarea energetică a unor clădiri rezidenţiale multifamiliale şi a unor instituţii publice.

Prin Fondul Local au fost semnate 20 de contracte, în valoare totală de 81.976.849,44 de lei, depuse de 9 autorităţi administrativ-teritoriale, pentru asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin digitalizare, realizarea unor sisteme de management al traficului local şi achiziţionarea unor sisteme de avertizare şi asistenţă anti-coliziune pentru conducătorii de vehicule dedicate transportului public. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE