PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Primăria Braşov caută experţi culturali pentru a evalua proiectele privaţilor ce vor să beneficieze de finanţare nerambursabilă

Primăria Braşov caută experţi culturali care să facă parte din comisia de evaluare care va selecta proiectele ce vor beneficia de finanţare nerambursabilă din bugetul municipiului, aceştia urmând să beneficieze de indemnizaţii de 300 de lei per proiect evaluat.

Conform unei informări transmisă de Primăria Braşov, cei care doresc să facă parte din această comisie pot completa formularul de aplicaţie de pe site-ul instituţiei până în 3 martie.

Comisia pentru activităţi ştiinţifice, social – culturale, muncă, familie, educative, sportive, agrement, tineret, religie, învăţământ, sănătate şi protecţie socială a Consiliului Local va selecta 4 specialişti, în baza CV-urilor transmise conform modelului solicitat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, din care să rezulte vechimea minimă de 3 ani în domeniul culturii sau după caz, cel puţin 2 ani în managementul şi/sau evaluarea proiectelor culturale.

„Anul 2022 a fost anul în care evenimentele culturale au ajuns la o efervescenţă unică în oraşul nostru; primăria a susţinut 50 de evenimente culturale organizate de operatori privaţi, care s-au adăugat celor organizate de instituţiile de cultură. Anul acesta, având în vedere că bugetul alocat finanţării proiectelor culturale este cel mai mare pe care l-a alocat Braşovul până acum, peste 5,5 milioane de lei, ne aşteptăm la şi mai multe evenimente. Pentru a ne asigura că vom avea cele mai bune proiecte, îi invităm pe specialiştii în domeniul culturii sau în managementul şi/sau evaluarea proiectelor culturale să ne sprijine în alegerea acestora şi să facă parte din comisia de evaluare, completând formularul de aplicaţie până în data de 3 martie”, a precizat viceprimarul Flavia Boghiu.

Pe lângă cei 4 specialişti în domeniul cultural, din comisia de evaluare vor face parte 3 consilieri locali. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE