PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Cluj: CJ a cumpărat din fonduri europene un aparat în valoare de peste 830.000 de lei, pentru Spitalul de Copi

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj a achiziţionat, din fonduri europene, un aparat de grafie digitală, în valoare de peste 830.000 de lei, pentru Spitalul de Copii din Cluj-Napoca.

„Consiliul Judeţean Cluj a recepţionat un nou echipament medical de înaltă tehnologie care a fost deja livrat şi instalat în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii din Cluj-Napoca. (…) Unitatea sanitară aflată în subordinea forului administrativ judeţean a primit un aparat de grafie digitală cu fixare pe tavan cu detector digital wireless. Valoarea acestuia este de 838.000 de lei, la care se adaugă TVA”, se arată într-un comunicat trimis, marţi, de CJ Cluj.

Potrivit sursei citate, echipamentul medical a fost cumpărat în cadrul proiectului cu finanţare europeană câştigat de forul administrativ judeţean şi care vizează dotarea Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului pentru Copii din Cluj.

„Investiţiile noastre în sănătate continuă! Noua aparatură va aduce beneficii pentru echipa medicală şi pentru micuţii pacienţi, contribuind la identificarea rapidă a problemelor de sănătate a copiilor şi tratarea acestora în condiţii optime”, a declarat, citat în comunicatul de presă, preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE