PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Gorj: Primăria Târgu Jiu a obţinut finanţare pentru construirea a încă 70 de blocuri pentru tineri

Primăria Târgu Jiu a obţinut încă o finanţare în valoare de peste 126 de milioane de lei pentru construirea a 70 de blocuri noi destinate tinerilor, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) urmând să fie construite în total, în municipiu, 100 de astfel de clădiri.

Potrivit unei postări pe Facebook a primarului Marcel Romanescu, Ministerul Dezvoltării a publicat lista cu noi proiecte aprobate, între acestea fiind cuprins şi cel al administraţiei din Târgu Jiu cu locuinţe pentru tineri.

Anterior au mai fost aprobate alte două proiecte privind construirea de astfel de blocuri.

„Avem finanţarea pentru 100 de blocuri noi la Târgu Jiu! Adineauri a fost publicată lista cu noile proiecte aprobate de Ministerul Dezvoltării şi care cuprinde al treilea proiect al nostru cu locuinţe pentru tineri, în valoare de peste 126 de milioane de lei (peste 25 de milioane de euro), prin PNRR. Primele două proiecte, în valoare de 11 milioane de euro, – 20 de blocuri în strada Narciselor şi 10 blocuri în Strada Marin Preda – au fost deja aprobate pentru finanţare, iar acum avem şi restul de 70 de clădiri, tot în strada Marin Preda. (…) Este o veste extraordinară pentru municipiul nostru şi venim astfel în sprijinul tinerilor târgujieni care vor putea beneficia de locuinţe moderne, cu consum de energie aproape zero, în clădiri cu câte şase apartamente”, a scris Marcel Romanescu. AGERPRE

ALTE ȘTIRI RECENTE