PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Sector 3: Veniturile şi cheltuielile bugetului local se majorează cu câte circa 121 de milioane de lei

Veniturile şi cheltuielile bugetului local al Sectorului 3 se majorează cu câte circa 121 de milioane de lei fiecare, conform un proiect de hotărâre adoptat în şedinţa de joi a Consiliului local.

Actul normativ, care a întrunit 18 voturi „pentru”, şapte „împotrivă” şi trei abţineri, prevede că, în urma majorării, veniturile bugetului local ajung la 1.719.909.740 de lei. La acestea se adaugă excedentul aprobat a fi utilizat în suma de 21 de milioane de lei.

La rândul lor, cheltuielile bugetului local devin de 1.740.909.740 de lei.

În structura cheltuielilor au intervenit modificări la mai multe capitole, printre care Locuinţe, servicii şi dezvoltare publică, unde se înregistrează o majorare de aproape 125,8 milioane de lei, astfel: la secţiunea de funcţionare circa 33,8 milioane de lei pentru rambursare ANAF şi credite, iar la secţiunea de dezvoltare cu 92 de milioane de lei pentru rambursări de credite.

La capitolul Cultură, recreere şi religie se produce o diminuare cu aproximativ 5 milioane de lei la secţiunea de funcţionare, având în vedere economii la cheltuieli cu bunuri şi servicii la subcapitolele Întreţinere grădini publice, parcuri, zone verzi, baze sportive şi de agrement şi la cel privind Alte servicii în domeniu. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE