PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Covasna: Primarul municipiului Sfântu Gheorghe şi-a făcut bilanţul la jumătatea celui de-al patrulea mandat

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, şi-a prezentat, joi, bilanţul la jumătatea celui de-al patrulea mandat.

În cadrul evenimentului, care a avut loc la Cinematograful Arta, Antal Arpad a trecut în revistă realizările din ultimii doi ani, menţionând că acestea sunt „rezultatul unui adevărat efort de echipă”.

Edilul a amintit, printre altele, că în oraş sunt în curs de derulare sau au fost deja finalizate peste 150 de investiţii.

„Munca noastră din ultimii doi ani a fost ghidată de gândurile lui Bethlen Gabor, conform cărora nu putem face întotdeauna ceea ce trebuie, dar încercăm să facem tot ce putem. Noi, la Sfântu Gheorghe, trebuie să lucrăm nu doar pentru a ne gândi la propriul oraş, ci să venim cu modele care să îi facă pe oamenii de pretutindeni din Transilvania să creadă în administraţia locală”, a declarat primarul Antal Arpad.

La eveniment au participat, printre alţii, preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamas Sandor, prefectul Raduly Istvan, deputatul UDMR Covasna Miklos Zoltan şi directoarea Colegiului Szekely Miko, Sztakics Eva, fost viceprimar al municipiului Sfântu Gheorghe în mandatul anterior, precum şi consilieri locali.

Evenimentul s-a încheiat cu proiecţia unui film despre municipiul Sfântu Gheorghe, care va fi prezentat curând şi publicului larg.

Antal Arpad, care a candidat pe lista UDMR Covasna, a câştigat detaşat alegerile din 2020, fiind ales primar cu peste 76% dintre voturile persoanelor care s-au prezentat la urne.

„Să porneşti al patrulea mandat cu 76,5% din voturi este măgulitor”, a declarat la acea vreme primarul Antal Arpad.

Născut pe 10 august 1975 în oraşul Rupea din judeţul Braşov, Antal Arpad a absolvit Universitatea „BabeŞ-Bolyai” din Cluj-Napoca şi este de profesie sociolog.

Acesta a fost ales pentru prima dată primar al municipiului Sfântu Gheorghe în anul 2008, după patru ani în care a fost deputat UDMR. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE