PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Ciprian Ciucu: Am semnat contractele de finanţare prin PNRR pentru construirea a două creşe

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat că a semnat cu ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, contractele de finanţare prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) pentru construirea a două creşe.

„Au început să vină primii bani din PNRR în #Sectorul6! (…) Avem bani pentru două creşe în #Sectorul6. Cu acestea ajungem la 3 creşe noi pe care le vom avea în 2024! Primele după ’89. Proiectele sunt deja destul de mature, au studii de fezabilitate şi autorizaţie de construire”, a scris Ciprian Ciucu, marţi, pe Facebook.

El a precizat că valoarea totală eligibilă a investiţiei privind construirea unui imobil cu funcţiunea de creşă pentru maxim şapte grupe pe bulevardul Timişoara se ridică la 13.983.421 de lei fără TVA, iar cea neeligibilă de 5.172.040 de lei fără TVA.

Ciprian Ciucu a spus că valoarea totală eligibilă a investiţiei pentru construirea unei creşe pentru şapte grupe pe bulevardul Iuliu Maniu nr. 11B se ridică la 13.983.421 de lei fără TVA, iar cea a cheltuielilor neeligibile ajunge la 4.873.717 de lei fără TVA. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE