PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Mureş: Investiţii în derulare de aproape 20 de milioane de euro în Sovata, în sectorul public şi privat

Primarul oraşului Sovata, Fülöp László Zsolt, susţine că administraţia publică locală şi investitorii privaţi au în derulare, în diferite stadii de execuţie, proiecte în valoare totală de aproape 20 de milioane de euro, atât în oraş, cât şi în staţiunea blaneoclimaterică.

„De câţiva ani am început să revigorăm staţiunea şi prin infrastructură, dar nu numai, fiind ferm convinşi că şi infrastructura este foarte importantă, dar şi găzduirea turiştilor şi evenimentele pe care putem să punem la dispoziţie. (…) Pot să vă spun că primăria oraşului are momentan 13 proiecte în derulare, unele în fază terminală, altele în proiectare. Pe lângă acestea, sunt şi investiţii majore în sectorul privat în staţiune, dar nu numai, ci şi în sectorul industrial. Cele 13 proiecte ajung undeva la 8 milioane de euro, proiecte absorbite de către Primăria oraşului Sovata, pe lângă acestea, în sectorul privat investiţiile care sunt în derulare se situează undeva între 8 şi 10 milioane de euro, chiar şi mai mult”, a declarat presei primarul oraşului Sovata, Fülöp László Zsolt.

Edilul a arătat că anual administraţia publică locală a derulat investiţii pentru îmbunătăţirea infrastructurii, dar şi a aspectului arhitectural în Staţiunea Balneoclimaterică Sovata, care şi-a recăpătat stilul arhitectural din perioada interbelică. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE