PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Olt: Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina va moderniza spaţiile preluate de la Primărie şi DSP

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina îşi va extinde spaţiul destinat activităţilor medicale după modernizarea unor imobile pe care le-a preluat de la Primăria Slatina şi Direcţia de Sănătate Publică, a declarat, joi, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Olt.

Unul dintre spaţii, o clădire cu trei etaje preluată de la Primăria Slatina, în care a funcţionat până acum doi ani secţia de Psihiatrie, va fi modernizată astfel încât acolo să funcţioneze secţiile de Recuperare şi Dermatologie, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat joi de consilierii judeţeni.

„Am aprobat astăzi un studiu de fezabilitate pentru modernizarea şi dotarea fostei secţiii de pe strada Drăgăneşti, pe care între timp am preluat-o definitiv de la Primăria Slatina. Urmează să vedem pe ce program accesăm fonduri, pentru că vorbim despre 32 de milioane de lei”, a precizat preşedintele CJ Olt.

Marius Oprescu a adăugat că în circuitul medical vor intra şi spaţiile în care funcţionează în prezent birourile şi compartimentele administrative al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, după ce zona administrativă va fi mutată la parterul clădirii Medicală, ocupată până acum de Direcţia de Sănătate Publică.

În zona în care sunt acum birourile administraţiei spitalului, la parterul pavilionului central, ar urma să fie amenajate saloane pentru pacienţii care au nevoie de internare de zi. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE