PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Cluj: Şcoală specială modernizată cu 3,6 milioane de lei, din fonduri europene

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj anunţă că o şcoală specială pentru deficienţi de auz este în curs de modernizare cu fonduri europene, printr-o investiţie în valoare de peste 3,6 milioane de lei.

„Încă o şcoală specială modernizată de Consiliul Judeţean cu fonduri europene. Stadiul fizic al lucrărilor este de 85%. Proiectul Consiliului Judeţean Cluj privind reabilitarea cu fonduri europene a Şcolii Gimnaziale Speciale pentru Deficienţi de Auz ‘Kozmutza Flóra’ se apropie de finalizare. (…) Lucrările la clădirea atelierelor din cadrul şcolii sunt realizate în proporţie de 100% pe partea de structură şi pe cea de zidărie, operaţiunile continuând la finisaje. De asemenea, instalaţiile electrice, de incendiu şi sanitare sunt executate în proporţie de 95%. Totodată, partea arhitecturală este realizată 90%, tâmplăriile exterioare sunt montate în totalitate, iar cele interioare în proporţie de 85%, termosistemul fiind realizat în proporţie de 95%”, se arată într-un comunicat transmis, luni, de CJ Cluj.

Potrivit sursei citate, valoarea lucrărilor este de 3.635.051 lei, fără TVA, iar termenul estimat pentru încheierea lucrărilor este luna noiembrie 2022.

„Vom finaliza curând procesul de reabilitare, cu bani europeni, a încă unei şcoli speciale. Noile ateliere vor beneficia de toate dotările necesare şi de echipamente de ultimă generaţie. Cu fiecare zi care trece suntem tot mai aproape de finalizarea cu succes a acestei investiţii cu ajutorul căreia vom asigura condiţii optime pentru copiii şcolarizaţi aici”, declară, conform comunicatului, preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE