PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Sector 3: Direcţia de salubritate anunţă licitaţie pentru autogunoiere şi utilaje agricole în valoare de 43 de milioane de lei

Direcţia generală de salubritate Sector 3 anunţă pe SICAP licitaţie pentru achiziţionarea de autogunoiere, autospeciale complexe şi utilaje agricole, la o valoare totală estimată de 43.024.273 de lei.

Acordul cadru prevede furnizarea de autoutilitare cu două sau cu cinci locuri, autocamionete cu cinci locuri cu plug şi sărăriţă, platforme de 3,5 tone, gunoiere de şapte, de 14 sau de 16 metri cubi, autocare cu minim 40 de locuri, nacele, minitractoare sau maşini de forat puţuri.

„Autospecialele de tip gunoieră, de tip mono operatator şi utilajele agricole se împart pe mai multe capacităţi, destinaţii şi cu ajutorul acestora se efectuează diverse activităţi de colectare a deşeurilor. (…) În momentul de faţă Direcţia Generală de Salubritate Sector 3 necesită suplimentarea flotei cu autospeciale dotate în vederea realizării sarcinilor specifice salubrizării. Pentru asigurarea continuităţii prestării serviciului public de salubrizare pe raza Sectorului 3 al Municipiului Bucureşti, respectarea indicatorilor de performanţă (…) respectarea cerinţelor prevăzute în legislaţia privind protecţia mediului referitoare la salubrizarea localităţilor, este necesar un număr suficient de autogunoiere şi autospeciale pentru a realiza în mod continuu şi neîntrerupt sarcinile”, se menţionează în anunţ.

Termen limită pentru primirea ofertelor este 31 octombrie.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va reprezenta 80%, iar perioada de garanţie 20%. Durata contractului este de 24 de luni. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE