PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Bacău: CJ acordă finanţări de circa 1,1 milioane lei ONG-urilor din judeţ

Consiliul Judeţean (CJ) Bacău acordă finanţări de circa 1,1 milioane lei ONG-urilor din judeţ care au depus solicitări de susţinere a unor activităţi de interes general, în baza Legii 350/ 2005.

Preşedintele CJ Bacău, Valentin Ivancea, a declarat că a semnat, luni, contractele cu cele 18 asociaţii non-profit ale căror proiecte au fost desemnate câştigătoare.

În premieră la nivel naţional, proiectele au fost depuse pe o platformă electronică, iar evaluarea şi aprobarea celor eligibile a fost făcută de către specialiştii din cadrul CJ Bacău, tot în format digital.

„Prin digitalizarea procedurilor administrative, orice demers privind alocarea de fonduri publice este transparent şi obiectiv. Îmi exprim convingerea că, prin sistemul de evaluare digital, coroborat cu o strânsă legătura între beneficiari şi Consiliul Judeţean, din acest an vom înregistra un progres în derularea acestor programe deosebit de importante pentru comunitate şi vom finanţa un număr cât mai mare de proiecte”, a precizat preşedintele CJ Bacău, Valentin Ivancea.

Cele 18 proiecte declarate câştigătoare vor fi implementate până pe 9 decembrie 2022. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE