PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Contract de 1,2 milioane de lei de gestionare a apelor pluviale la Drumul între Tarlale unde se face un pasaj

Algorithm Residenţial S3 SRL va colecta şi evacua apele reziduale în zona Drumul între Tarlale, unde se va construi un pasaj suprateran, după ce Consiliul Local Sector 3 a decis, miercuri, atribuirea contractului acestei societăţi care a făcut o ofertă de aproximativ 1,2 milioane de lei.

„În urma analizei şi evaluării ofertei depuse de către societatea Algorithm Residenţial S3 SRL, societate care are ca autoritate tutelară Sectorul 3 al Municipiului Bucureşti, Comisia de analiză a declarat oferta ca fiind admisă cu o valoare de 1.000.599,35 lei exclusiv TVA, respectiv 1.190.713,23 lei inclusiv TVA”, se arată în referatul de aprobare a proiectului.

Primăria Sectorului 3 îşi propune realizarea obiectivului de investiţii „Interconectarea sistemelor de transport auto în zona Drumul între Tarlale”, prin construirea unui pasaj suprateran, exclusiv rutier care are rolul de a degreva intersecţia Drumul între Tarlale – Bulevardul Theodor Pallady, precum şi amenajarea la sol aferentă acestuia, inclusiv reorganizarea circulaţiei în zona intersecţiei cu sens giratoriu.

Pentru preluarea apelor pluviale provenite din zona lucrărilor aferente pasajului A2, precum şi din zonele adiacente, în zona Pasajului A2 se propune realizarea unei reţele de colectare a apelor pluviale, se explică în document. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE