PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Dolj: S-a semnat contractul pentru proiectarea unui complex sportiv multifuncţional în Craiova

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dolj, Cosmin Vasile, şi reprezentanţii asocierii de firme care au câştigat licitaţia au semnat, joi, contractul pentru proiectarea complexului sportiv multifuncţional care se va construi în Craiova, pe amplasamentul actualului Stadion al Tineretului.

Potrivit preşedintelui CJ Dolj, sala multifuncţională va avea o capacitate pentru circa 7000 de spectatori şi va cuprinde arena de atletism şi velodrom, omologată pentru competiţii internaţionale.

„Am semnat azi contractul cu asocierea de firme care a câştigat licitaţia pentru servicii de proiectare, asistenţă tehnică şi realizarea tuturor procedurile necesare pentru obţinerea autorizaţiei de construire a acestui obiectiv de investiţii. Ne dorim să realizăm o sală multifuncţională, având capacitatea de aproape 7000 de spectatori, care să cuprindă arena de atletism şi velodrom, omologată pentru competiţii internaţionale. Cerinţele proiectării şi execuţiei acestei săli sunt condiţionate de omologarea acesteia în vederea desfăşurării de competiţii internaţionale pentru atletism şi ciclism”, a afirmat Cosmin Vasile.

Noul complex sportiv va permite organizarea de competiţii şi pentru alte sporturi de sală, precum volei, baschet, handbal, fotbal de sală, box, scrimă, gimnastică, tenis de câmp sau judo. Valoarea totală a serviciilor de proiectare este de aproape 5,7 milioane de lei, fără TVA, cu finanţare din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Dolj. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE