PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Brăila: Prefectul anunţă că va organiza în premieră sesiuni de audienţe cu cetăţenii la primăriile din judeţ

Prefectul judeţului Brăila, Iulian Timofei, a anunţat luni că va organiza în premieră, începând de luna viitoare, sesiuni de audienţe cu cetăţenii direct la primăriile din judeţ, ocazie cu care va avea întâlniri şi cu primarii respectivelor comune.

„Începând de luna viitoare vor fi organizate audienţe ale Instituţiei Prefectului – Judeţul Brăila cu cetăţenii din mediul rural, iar, în paralel, şi întâlniri cu primarii, acţiuni gândite cu scopul armonizării relaţiei dintre cetăţean şi administraţia publică locală, prin informarea directă asupra calităţii serviciilor furnizate de către instituţiile publice, precum şi identificarea problemelor cu care se confruntă brăilenii din mediul rural”, a declarat Iulian Timofei.

Pentru a se putea înscrie în audienţă, cei interesaţi trebuie să adreseze conducerii Prefecturii o cerere, formularul on-line fiind disponibil pe site-ul instituţiei https://br.prefectura.mai.gov.ro/, la secţiunea „Contact-Audienţe”.

În cazul în care conducerea instituţiei dispune aprobarea cererii, solicitantul va fi informat telefonic asupra modalităţii de desfăşurare a audienţei, respectiv locaţia, data şi ora stabilită pentru desfăşurarea întâlnirii cu persoana care ţine audienţa. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE