PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Sălaj: 100 de proiecte sportive, de tineret şi recreative, finanţate de Consiliul Judeţean

Un număr de 100 de proiecte vor primi în 2022, din partea Consiliului Judeţean Sălaj, suma totală de 480.000 de lei, în cadrul programului anual de finanţare a activităţilor sportive, de tineret şi recreative derulat de administraţia judeţeană.

Potrivit unei postări făcute marţi, pe contul de Facebook al Consiliului Judeţean, în acest an s-a înregistrat un nou record de proiecte depuse, nu mai puţin de 121 de cereri de finanţare fiind înaintate administraţiei judeţene.

„De la an la an, programul Consiliului Judeţean Sălaj are tot mai mult succes, lucru care ne bucură şi ne motivează în a continua demersul de susţinere a iniţiativelor pentru tineri, de a creşte gradul de participare a acestora la viaţa comunităţii, precum şi de a încuraja implicarea sălăjenilor la activităţi sportive şi recreative. Dacă în 2021 au fost depuse 59 de proiecte, dintre care 56 au fost eligibile şi, implicit, au primit finanţare nerambursabilă, în acest an am avut 121 de cereri, pentru 100 dintre ele urmând să acordăm sprijin financiar de la bugetul judeţului. Apreciez preocuparea asociaţiilor, fundaţiilor şi parohiilor înscrise în program de a elabora şi derula proiecte în folosul tinerilor noştri, de a crea oportunităţi de petrecere a timpului liber mai cu seamă pentru cei din localităţile rurale. Felicitări tuturor şi mult succes!”, a transmis Dinu Iancu-Sălăjanu, preşedintele CJ Sălaj.

Lista proiectelor câştigătoare şi a repartizării sumelor din bugetul total de 480.000 de lei a fost aprobată în cadrul şedinţei extraordinare de marţi, 17 mai. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE