PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Municipiul Vaslui va candida pentru obţinerea titlului „Capitala Tineretului” în anul 2024

Municipiul Vaslui va candida pentru titlul „Capitala Tineretului” în anul 2024, au informat, miercuri, reprezentanţii Primăriei municipiului Vaslui.

Într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Vaslui, reprezentanţii instituţiei au menţionat că sprijină tinerii din municipiu pentru participarea în competiţia naţională „Capitala Tineretului”.

„În premieră pentru tinerii din Vaslui, există iniţiativa prin care se doreşte obţinerea titlului ‘Vaslui – Capitală a Tineretului din România’ pentru anul 2024. A fost lansat proiectul #întinerEŞTIcu care dorim să participăm la această competiţie. Proiectul ‘Vaslui – Capitala Tineretului din România’, oraş candidat pentru anul 2024 are un start reuşit. Echipa de tineri care lucrează la proiect deţine resursele necesare pentru a ajunge cu activitatea la final. Suntem alături de ei şi îi asigurăm de tot sprijinul pentru depunerea aplicaţiei şi pentru desfăşurarea activităţilor în anul 2024, dacă evaluarea ne va indica pe noi câştigători”, au transmis reprezentanţii Primăriei municipiului Vaslui.

Capitala Tineretului din România este un program naţional destinat tinerilor, în cadrul căruia autorităţile locale colaborează cu organizaţiile neguvernamentale de şi pentru tineret şi cu mediul privat, punându-i pe tineri în centrul procesului de dezvoltare urbană. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE