PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Sibiu: Investiţii de peste 400.000 de lei pentru dotarea salvamontiştilor

Salvamontiştii sibieni şi-au achiziţionat un vehicul de teren şi urmează să îşi cumpere o autoutilitară 4×4, un defibrilator şi un monitor funcţii vitale ultra uşor, valoarea totală a investiţiilor ridicându-se la 401.000 lei, a anunţat Consiliul Judeţean (CJ) Sibiu, printr-un anunţ publicat pe pagina de socializare.

„Serviciul Public Judeţean Salvamont Sibiu şi-a mărit flota de utilaje pentru intervenţii specifice de salvare in teren variat, cu un UTV. Acesta este complet echipat: pe timp de vară cu 2 rânduri de anvelope, iar pe timp de iarnă cu kit de şenile. Investiţia a fost de 134.200 lei, fiind inclusă în planul de investiţii finanţat de Consiliul Judeţean Sibiu.De asemenea, SPJ Salvamont Sibiu va achiziţiona in acest an o autoutilitară 4×4, un defibrilator şi un monitor funcţii vitale ultra uşor, valoarea totală a investiţiilor ridicându-se la 401.000 lei”, au precizat cei de la CJ Sibiu.

Salvamontiştii sibieni sunt prezenţi în staţiunea Păltiniş din Munţii Cindrel şi în zona turistică Bâlea Lac din Munţii Făgăraşului. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE