PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Sector 2: Consultare publică despre actualizarea documentaţiei de atribuire pentru delegarea gestiunii salubrizării

Primăria Sectorului 2 lansează o consultare publică pe tema actualizării documentaţiei de atribuire pentru delegarea gestiunii serviciului de salubrizare în această zonă administrativ-teritorială, a anunţat edilul Radu Mihaiu.

„Calitate, profesionalism şi mijloace moderne de curăţenie – asta pretindem de la viitorul contract de gestiune a serviciului de salubrizare. (…) E un pas important pentru curăţenia pe care ne-o dorim. Avem un caiet de sarcini actualizat, adus la zi cu situaţia reală din teren şi adaptat la legislaţia curentă. Avem cerinţe tehnice specifice. Avem un mecanism de finanţare în acord cu principiul ‘plăteşte cât arunci’, aşa cum am promis. Mai avem doar să facem câteva reglaje fine şi să batem în cuie anumite detalii”, a scris Radu Mihaiu, luni, pe Facebook.

El a afirmat că pe 10 mai Primăria Sectorului 2 organizează o şedinţă de consultare publică la care sunt invitaţi să participe toţi operatorii economici interesaţi.

„Contractul de salubrizare a fost o temă spinoasă mulţi ani la rând. E timpul să deblocăm situaţia şi să ne asigurăm un viitor Sector 2 mai curat”, a adăugat Radu Mihaiu. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE