PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Maramureş: 400.000 de lei, alocaţi de CJ activităţilor de tineret din acest an

Consiliul Judeţean (CJ) Maramureş va aloca în acest an din buget suma de 400.000 de lei pentru activităţi de tineret, a anunţat, luni, preşedintele instituţiei, Ionel Bogdan.

„La Consiliul Judeţean Maramureş susţinem şi promovăm activităţile dedicate tinerilor, iar anual acordăm finanţări nerambursabile pentru programe, proiecte şi acţiuni dedicate tinerilor maramureşeni. Anul acesta am alocat 400.000 lei pentru finanţarea programului judeţean pentru tineret, iar Ghidul solicitantului pentru finanţarea nerambursabilă de anul acesta a fost actualizat şi aprobat în şedinţa CJ Maramureş, urmând ca după data de 24 mai să publicăm anunţul prin care asociaţiile şi organizaţiile non profit pot depune proiectele pentru tineret” a spus Ionel Bogdan.

Preşedintele CJ a mai subliniat că în Anul Tineretului, toate activităţile dedicate acestora vor fi sprijinite de instituţie.

„2022 este Anul european al tineretului, în care UE se concentrează pe includerea tinerilor şi priorităţilor acestora în elaborarea politicilor viitoare, precum şi organizarea de activităţi dedicate tinerilor în întreaga Uniune (…) Suntem alături de tinerii maramureşeni şi sprijinim activităţile dedicate lor, pentru că ei reprezintă viitorul României – o ţară modernă şi dezvoltată” a mai spus Ionel Bogdan. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE