PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Bihor: Târg al locurilor de muncă şi de orientare în carieră, în perioada 4-5 mai

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bihor va organiza, în perioada 4-5 mai 2022, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean, „Târgul locurilor de muncă şi de orientare în carieră”.

Potrivit comunicatului AJOFM, acest târg este „un eveniment la scară largă care reprezintă o premieră în România în ceea ce priveşte nivelul de organizare şi numărul participanţilor.”

La această ediţie a târgului vor participa peste 50 de companii, în calitate de expozanţi, peste 25 de universităţi şi şcoli din judeţul Bihor, peste 10 furnizori de formare profesională, respectiv instituţii publice centrale şi locale.

Evenimentul va avea program zilnic în intervalul orar 8,00-17,00, în Cetatea Oradea, iar deschiderea oficială va avea loc în data de 4 mai, ora 10,00, pe scena amenajată în acest sens.

În data de 5 mai, se arată în comunicatul semnat de directorul AJOFM Bihor, Bekesi Csaba, la târg va fi prezent şi ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Marius Budăi.

Târgul are loc în cadrul proiectului „Reţea transfrontalieră pentru susţinerea dezvoltării carierei profesionale în regiunea de graniţă – CAREER” – cod ROHU 331, finanţat prin Programul Interreg V-A România-Ungaria. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE