PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Sălaj: Trei unităţi de învăţământ din Zalău se renovează cu fonduri europene

Trei unităţi de învăţământ din Zalău se vor renova prin intermediul unor proiecte pentru creşterea performanţei energetice a clădirilor publice, în cadrul Programului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii miercuri de administraţia locală din Zalău, este vorba despre Liceul Pedagogic „Gheorghe Şincai”, Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu”, unde se vor renova corpul B şi sala de sport, şi Şcoala Gimnazială „Simion Bărnuţiu”.

„În ideea de nu pierde banii europeni, am convocat ieri, de îndată, şedinţa de Consiliu Local pentru aceste trei proiecte de investiţii foarte importante pentru sistemul educaţional din municipiu. Aceste unităţi de învăţământ au avut documentaţia cea mai bine pusă la punct aşa cum o cere ghidul pentru această finanţare. Şi celelalte unităţi de învăţământ o să intre în finanţare în acest an prin Programul Operaţional Regional, pe Mediu sau pe alte tipuri de programe finanţate de ministerele abilitate în acest sens”, a transmis Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

Potrivit sursei citate, valoarea totală a celor trei proiecte de investiţii se ridică la peste 32 milioane de lei. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE