PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Galaţi: Spitalul TBC va avea un bloc alimentar nou, investiţie în valoare de peste 6 milioane lei

Spitalul TBC din Galaţi va avea un bloc alimentar nou, investiţia de peste 6 milioane lei fiind din bugetul propriu al Consiliului Judeţean (CJ), a anunţat, miercuri, preşedintele instituţiei, Costel Fotea.

Potrivit sursei citate, clădirea va găzdui sala de mese, bucătăria, cămara, dar şi spaţii de studiu pentru studenţii de la Facultatea de Medicină.

„Este o investiţie a CJ Galaţi, în valoare de peste 6 milioane lei. Este o clădire modernă, cu spaţii separate pentru pregătirea hranei, recepţia şi depozitarea alimentelor, echipamente noi de gătit, sală de mese şi tot ceea ce este necesar pentru o bucătărie de spital. Noua clădire este finalizată, iar echipamentele necesare pregătirii hranei – maşini de gătit, dispozitive de gătit pe bază de abur, roboţi profesionali de bucătărie sau maşină industrială de spălat – sunt în plin proces de instalare. Mare parte din aparatele de gătit nici măcar nu existau în dotarea vechii bucătării, care funcţiona într-un spaţiu impropriu şi într-o clădire degradată”, a declarat Costel Fotea.

Preşedintele CJ Galaţi a precizat că în noua clădire au fost realizate şi două săli de curs, cu intrare separată, pentru studenţii de la Facultatea de Medicină.

În acest moment, se fac ultimele lucrări şi amenajări interioare, astfel încât noul spaţiu să devină funcţional pentru pacienţi. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE