PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Vrancea: Consiliul Judeţean alocă 600.000 lei finanţare nerambursabilă pentru activităţile non-profit

Consiliul Judeţean (CJ) Vrancea a anunţat, luni, că a dat startul depunerilor de proiecte în vederea acordării unor finanţări nerambursabile pentru activităţile non-profit de interes judeţean din domeniile cultură, educaţie-tineret, ocuparea forţei de muncă şi antreprenoriat, activităţi de voluntariat, sport, sănătate şi mediu, administraţia judeţeană alocând în acest scop 600.000 de lei.

„CJ Vrancea anunţă că a demarat procedura de atribuire a contractelor de finanţare nerambursabilă pentru anul 2022, în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, pentru domeniile cultură, educaţie-tineret, ocuparea forţei de muncă şi antreprenoriat, activităţi de voluntariat, sport, sănătate şi mediu. Suma totală alocată de la bugetul local al CJ Vrancea este de 600.000 lei”, se arată într-un comunicat al CJ Vrancea.

Potrivit administraţiei judeţene, valoarea finanţării nerambursabile acordate pentru fiecare proiect nu va depăşi suma de 60.000 lei, iar pentru a fi eligibile durata de implementare a proiectelor înscrise în competiţie nu trebuie să depăşească data de 30 noiembrie 2022.

Anul trecut, suma alocată de CJ Vrancea pentru aceste activităţi a fost de 400.000 de lei.

Data limită pentru depunerea propunerilor de proiect este 18 mai 2022, documentaţia pentru elaborarea şi prezentarea propunerilor de proiect fiind disponibile pe site-ul CJ Vrancea. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE